Ilmoittaudu vierasreissulle

Vierasreissujen säännöt

AC Oulun kannattajat järjestävät halukkaille vierasmatkoja. Niiden onnistumiseksi on tarpeellista luoda yhteiset pelisäännöt, jotka matkalle lähtijän tulee hyväksyä. Noudattamalla pelisääntöjä takaat omalta osaltasi matkan onnistumisen. AC Oulun kannattajat varaavat oikeuden muuttaa sääntöjä myöhemmin.

1. Edustat matkoilla AC Oulun kannattajia ja AC Oulua, joten käyttäydy sen mukaisesti.

2. Vierasmatkoilla osallistuaksesi sinun täytyy olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat pääsevät matkoille mukaan ainoastaan huoltajan seurassa

3. Ilmoittautumiset vierasmatkoille ovat sitovia. Voit perua osallistumisesi ennen yhdistyksen määrittelemää viimeistä eräpäivää. Tämän jälkeen, vaikkei itse tapahtumaan osallistuisikaan, matka ja liput on maksettava. Ainostaan pätevällä syyllä voi matkansa/lippunsa perua eräpäivän jälkeen (esimerkiksi sairastuminen). Tässä tapauksessa vaaditaan lääkärintodistus.

4. AC Oulun kannattajat nimeävät matkoille aina matkanjohtajan. Matkanjohtajalla on ylin päätäntävalta ja hänen ohjeitaan noudatetaan mukisematta.

5. Matkoille määritellään etukäteen aikataulut, joiden noudattaminen on jokaisen vastuulla ja jokainen vastaa itse seuraamuksista, jollei noudata niitä.

6. Ilkivalta, rähinöinti, solvaaminen ja väkivalta ovat kiellettyjä.

7. Linja-autossa ei sikailla eli ei esimerkiksi oksennella ja rikota bussin irtaimistoa ja jokainen vastaa henkilökohtaisesti mahdollisesti oman toimintansa seurauksesta syntyvistä siivous- ja korjauskustannuksista. Linja-auto ei ole mikään kaatopaikka, joten jokainen vie omat roskansa roskapönttöön poistuessaan autosta.

8. Matkoilla alkoholin käyttö on sallittua, mutta muiden päihteiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä. Matkat eivät ole kenenkään henkilökohtaisia ryyppyreissuja eivätkä oikeuta käyttäytymään miten huvittaa. Matkanjohtajalla on oikeus puuttua yksittäisen henkilöiden päihteiden käyttöön ja tarvittaessa poistaa kyseinen henkilö kulkuneuvosta.

9. Stadioneiden järjestyssääntöjä noudatetaan. Sinne ei yritetä viedä esimerkiksi omia alkoholipitoisia juomia, niitä voi lähes kaikkialla ostaa stadioneiden anniskelupaikoista.

10. Kaikki muu epäasiallinen toiminta, vaikka sitä ei olisi näissä säännöissä mainittu, johtaa tarvittaessa kurinpidollisiin toimiin. Muistakaa myös yleiset järjestyssäännöt.

11. AC Oulun kannattajat ry. ei ota vastuuta yksittäisten jäsenten toiminnasta, jos hän rikkoo Suomen lakia, Palloliiton määräyksiä tai aiheuttaa muuten aineellista tai henkistä vahinkoa toiselle ihmiselle tai ympäristölle.

12. AC Oulun kannattajat ry:n hallitus jakaa tarvittaessa huomautuksia, varoituksia tai osallistumiskieltoja häiriötapauksissa. Törkeät tai toistuvat häiriöt johtavat yhdistyksestä erottamiseen ja tarvittaessa asia siirretään viranomaisten hoidettavaksi.

Seuraava vierasreissu:

La 4.5. klo 17:00 @ Kajaani

Hinta: 25€/30€ (jäsenet/muut)
Lähtöaika: klo 13
Lähtöpaikka: Torinrannasta, kauppahallin edestä

Lisätiedot: info@acokannattajat.fi

Lähtijätilanne: 37 / 50

Jäseneksi

Jäsenmaksut kaudelle 2019:

  • 20€ (normaali maksu)
  • 10€ (alennusryhmät)

Liittymällä jäseneksi, tuet kannattajayhdistyksen toimintaa. Jäsenmaksut mahdollistavat mm. edullisempia vierasmatkoja, tifo-tarvikkeiden ostoja sekä erilaisten tapahtumien järjestämistä.

Maksuohjeet:
Saaja: AC Oulun Kannattajat ry
Saajan tilinumero: FI67 5157 6820 0061 35
Viitenumero: 1368