Ilmoittaudu vierasreissulle

Vierasreissujen säännöt

AC Oulun kannattajat järjestävät halukkaille vierasmatkoja. Niiden onnistumiseksi on tarpeellista luoda yhteiset pelisäännöt, jotka matkalle lähtijän tulee hyväksyä. Noudattamalla pelisääntöjä takaat omalta osaltasi matkan onnistumisen. AC Oulun kannattajat varaavat oikeuden muuttaa sääntöjä myöhemmin.

1. Edustat matkoilla AC Oulun kannattajia ja AC Oulua, joten käyttäydy sen mukaisesti.

2. Vierasmatkoilla osallistuaksesi sinun täytyy olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat pääsevät matkoille mukaan ainoastaan huoltajan seurassa

3. Ilmoittautumiset vierasmatkoille ovat sitovia. Voit perua osallistumisesi ennen matkanjärjestäjän määrittelemää viimeistä eräpäivää. Tämän jälkeen, vaikkei itse tapahtumaan osallistuisikaan, matka ja liput on maksettava. Ainostaan pätevällä syyllä voi matkansa/lippunsa perua eräpäivän jälkeen (esimerkiksi sairastuminen). Tässä tapauksessa vaaditaan lääkärintodistus.

4. AC Oulun kannattajat nimeävät matkoille aina matkanjohtajan. Matkanjohtajalla on ylin päätäntävalta ja hänen ohjeitaan noudatetaan mukisematta.

5. Matkoille määritellään etukäteen aikataulut, joiden noudattaminen on jokaisen vastuulla ja jokainen vastaa itse seuraamuksista, jollei noudata niitä.

6. Ilkivalta, rähinöinti, solvaaminen ja väkivalta ovat kiellettyjä.

7. Linja-autossa ei sikailla eli ei esimerkiksi oksennella ja rikota bussin irtaimistoa ja jokainen vastaa henkilökohtaisesti mahdollisesti oman toimintansa seurauksesta syntyvistä siivous- ja korjauskustannuksista. Linja-auto ei ole mikään kaatopaikka, joten jokainen vie omat roskansa roskapönttöön poistuessaan autosta.

8. Matkoilla alkoholin käyttö on sallittua, mutta muiden päihteiden käyttö on ehdottomasti kiellettyä. Matkat eivät ole kenenkään henkilökohtaisia ryyppyreissuja eivätkä oikeuta käyttäytymään miten huvittaa. Matkanjohtajalla on oikeus puuttua yksittäisen henkilöiden päihteiden käyttöön ja tarvittaessa poistaa kyseinen henkilö kulkuneuvosta.

9. Stadioneiden järjestyssääntöjä noudatetaan. Sinne ei yritetä viedä esimerkiksi omia alkoholipitoisia juomia, niitä voi lähes kaikkialla ostaa stadioneiden anniskelupaikoista.

10. Kaikki muu epäasiallinen toiminta, vaikka sitä ei olisi näissä säännöissä mainittu, johtaa tarvittaessa kurinpidollisiin toimiin. Muistakaa myös yleiset järjestyssäännöt.

11. Matkanjärjestäjä ei ota vastuuta yksittäisten jäsenten toiminnasta, jos hän rikkoo Suomen lakia, Palloliiton määräyksiä tai aiheuttaa muuten aineellista tai henkistä vahinkoa toiselle ihmiselle tai ympäristölle.

Seuraavat vierasreissut:

Ke 3.7. klo 19:00 @ Seinäjoki

Hinta: 30€/35€ (jäsenet/muut)
Lähtöaika: Ilmoitetaan myöhemmin
Lähtöpaikka: Kauppatori, Kaarlenväylä

Lähtijätilanne: 25 / 50

Lisätiedot: info@acokannattajat.fi

Jäseneksi

Jäsenmaksut kaudelle 2024:

  • 20€ (normaali maksu)
  • 10€ (alennusryhmät)

Liittymällä jäseneksi, tuet kannattajayhdistyksen toimintaa. Jäsenmaksut mahdollistavat mm. edullisempia vierasmatkoja, tifo-tarvikkeiden ostoja sekä erilaisten tapahtumien järjestämistä.

Maksuohjeet:
Saaja: OJKT ry
Saajan tilinumero: FI67 3939 0063 5843 61