Mahdollista tärkeä lisävahvistus - osallistu AC Oulun kannattajien kampanjaan!

AC Oulun kauden 2019 tavoitteena on liiganousu ja joukkuetta on rakennettu se silmällä pitäen. Kokoonpano on saatu poikkeuksellisen hyvissä ajoin kasaan ja suunniteltu pelaajabudjetti on aikalailla käytetty. Vahvistuksia ei ollut enää tarkoitus hankkia mutta hieman yllättäen Felix Orishanin tilanteessa tapahtui muutos - joukkueen mukana jo pitkään harjoitelleen pallorosvon pelilupa-asiat on saatu kuntoon!

Näinpä seuran toimistolta oltiin yhteyksissä AC Oulun kannattajiin ja kysyttiin olisiko mahdollista tukea tämän viimeisen puuttuvan palasen hankinnassa liiganousua tavoittelevaan joukkueeseen. Luonnollisesti kannattajat ovat aina mukana kun seura tarvitsee apua ja tämä lisävahvistuskampanja on luonnollista jatkumoa aikaisempien vuosien kummipelaaja-kampanjoille.

Ole siis mukana tukemassa seuraa ja mahdollistamassa tärkeä hankinta!

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit valita haluamasi summan jolla tuet seuraa. Summan perässä näet vastikkeen jonka saat tukisummallesi.

AC Oulun kannattajien lisävahvistuskampanja loppuu perjantai-iltana 15.2. klo 23.59 joten toivomme nopeaa reagointia! Voit kuitenkin halutessasi maksaa summan myöhemmin esimerkiksi palkkapäivänäsi, tästä on mahdollista ilmoittaa erikseen lomakkeessa.

Kampanjalomake

Kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille.

Maksuohjeet

Saaja: AC Oulun Kannattajat ry
Saajan tilinumero: FI67 5157 6820 0061 35
Viitenumero: 1384

Jäseneksi

Jäsenmaksut kaudelle 2019:

  • 20€ (normaali maksu)
  • 10€ (alennusryhmät)

Liittymällä jäseneksi, tuet kannattajayhdistyksen toimintaa. Jäsenmaksut mahdollistavat mm. edullisempia vierasmatkoja, tifo-tarvikkeiden ostoja sekä erilaisten tapahtumien järjestämistä.

Maksuohjeet:
Saaja: AC Oulun Kannattajat ry
Saajan tilinumero: FI67 5157 6820 0061 35
Viitenumero: 1368

Seuraava vierasreissu:

La 6.10. klo 17:00 @ Pietarsaari

Hinta: 35€/40€ (jäsenet/muut)
Lähtöaika: klo 12:00
Lähtöpaikka: Torinrannasta, kauppahallin edestä

Lisätiedot: info@acokannattajat.fi

Lähtijätilanne: 12 / 50